About me

Mijn leven

Toen ik klaar was met school, was mijn eerste baan in een lokaal radiostation. Sindsdien werk ik in de radio als professionele omroep. Ik heb veel interesses: ik kijk sport op televisie; Ik ga op wandelingen en heb een belang in de natuur; en, natuurlijk, ik ben zeer gepassioneerd over roeien. Ik heb een amateur roeier voor ongeveer 5 jaar nu. Ik ben erg actief in mijn club, dus ik ken veel van de andere clubleden persoonlijk. Ik woon ook dicht bij het dorp waar mijn club is gevestigd (Lissabon) en hebben de tijd om deel te nemen roeien wedstrijden op een regelmatige basis. Mijn club is de oudste van Nederland, die eind 19e eeuw is opgericht.

De huidige clubleider is Mr. A.A.M.I.M. Daarnaast hebben we een nieuwe clubsecretaris, en twee fulltime mensen die hier werken, evenals nog twee stagiaires.

Het is ook een erg vriendelijke omgeving.

Ik heb veel ervaring omdat ik nu 12 jaar roei. Mijn ervaring gaat over roeien op het water, de bemanning is ongeveer 20 personen. In het afgelopen jaar heb ik gewerkt als assistent op een stel bemanningen en ik weet hoe ik alle apparatuur te gebruiken. Ik heb ook roeien op een paar verschillende watersystemen zoals een boot, een jacht, een speedboot. Ze zijn allemaal uitgerust met de apparatuur die je nodig hebt om snel te roeien in deze discipline. Mijn doel is om u een kort overzicht te geven over de apparatuur die ik gebruik. U ook mijn blog lezen en u abonneren op de radio show.

Welke apparatuur gebruik je?

De apparatuur die ik gebruik is in principe hetzelfde als wat je zou vinden op de boot, jacht of speedboot vindt u hier: www.

Toen ik deze blog in 2014 begon, was het idee van deze blog om de gemeenschap een plek te bieden om technische kwesties, meningen en de laatste informatie over roeimachines te bespreken.

In de vroege dagen, deze blog werd gerund door mij als een persoonlijke blog. In feite had ik het voorrecht om de blog draaien van 2006 tot 2010 ook. De blog was niet het gemakkelijkste project te lopen, en zelfs met de hulp van mijn vrouw en vrienden, waren we nooit in staat om het te voltooien. Maar zelfs zonder dit, de blog was een bron van vele grote ideeën. In 2010 ben ik begonnen met de blog "Tijdwijs" (vertaald als "De nieuwe blog"). Dit is een kleine blog waar ik in staat ben om te delen met de gemeenschap het laatste nieuws en discussies, evenals inzicht geven in de nieuwste technologie en trends in de roeiwereld. Hier vindt u discussies over roeimachines, nieuwe ideeën en verbeteringen.

Ik ben geboren in Nederland en ik ben een trotse Nederlander, dus laten we beginnen. Dit is een experiment en we hopen dat het de wereld een betere plek zal maken.

Roeimachines, wat betekent roeien?

Er zijn drie soorten boten, die erg belangrijk zijn voor ons. De boot die we hier gebruiken is het klassieke "Nederlandse" type, dat is de boten die werden gebouwd in de late jaren 1800 of begin jaren 1900 en we gebruiken hier. U ziet boten met de naam "Rover", die ook wel "Rooney" of "Vanderhoof", wat betekent "Nederlands". De boot die voor dit experiment wordt gebruikt is een "Bos", dat is een Nederlandse "Roubaix" type boot met een stoel en een zitharnas dat lijkt op die gebruikt door een "Rover". Deze boten hebben hun oorsprong in de jaren 1800 en de jaren 1900. Ze zijn ook bekend als "Holland" type boten, "Willy", "Wassermann", of "De Roos", net als de "Nederlandse" boot hier gebruikt. De boten werden grotendeels gebouwd door Nederlandse zeilers in Nederland en niet door Franse zeilers in Amerika, maar dat maakt voor vandaag niet uit.

Op sociale media vind je me met #LosFMRadio of #LoSFMradio.

Zo kom ik erachter of je lid bent van AMS: Je wordt gevraagd om je naam, leeftijd, e-mailadres, e-mailadres met gebruikersnaam en wachtwoord. Als u geen van deze gegevens verstrekt, u nog steeds lid worden! Als u de vereiste informatie verstrekt, wordt u naar de lidmaatschapspagina voor uw lokale hoofdstuk geleid. Klik hier om uw lokale hoofdstuk te vinden. Ik stuur je een e-mail als je lid bent. Dit is mijn eerste keer het lezen van deze blog, en ik ben enthousiast over het komende jaar! Het is erg belangrijk om betrokken te raken in de lokale gemeenschap en ik denk dat je dat ook zult doen! Als je je nog nooit hebt geabonneerd op de blog, is het gemakkelijk om te doen! Het enige wat je hoeft te doen is op de link Abonneren klikken, en de blog wordt automatisch op jouw manier verzonden. Als je vragen hebt of contact wilt opnemen, laat dan hieronder een reactie achter of stuur een e-mail.