contacteer mij

Contactformulier

Gebruik altijd een e-mailadres om uw berichten te beantwoorden.

Voeg me toe op facebook (luke.van.veen) of twitter (luke.van.veen). Als je opmerkingen hebt, gebruik dan de "commentaar" link aan de onderkant van de blog pagina. Hoe de mp3-bestanden te downloaden: Ik heb ze in een map in de map van uw keuze. U het downloadformulier gebruiken om ze te downloaden. Ik heb ook een downloadformulier voor de bestanden waarin je je naam en e-mailadres moet invullen. Zorg ervoor dat u het bestand krijgt waar u om hebt gevraagd en dat u het e-mailadres en uw naam correct invult. Als je ze krijgt, stuur ze dan naar mij via e-mail of op mijn website, zodat ik ze kan zetten in de database van de website en post ze op de homepage van de blog. Als u een opmerking wilt maken, u dat doen met behulp van het volgende contactformulier.

Als u contact met mij wilt opnemen over iets roeien gerelateerd u gerust een reactie plaatsen. Als u nog vragen over roeien zal ik blij zijn om ze te beantwoorden. Voor nu zal ik het bijwerken van mijn roeimachine reviews op een maandelijkse basis. Ik wil er ook aan toevoegen dat ik een groot fan ben van de USO en van de Nederlandse Roeibond.

Over mij: Ik woon in een dorp in het zuiden van Nederland, vlakbij het kleine stadje Zeeland. Mijn hobby's zijn roeien en naar muziek luisteren. Ik hou van het geluid van een goede kettlebell, en ik hou ervan om mensen te leren gooien, schoppen en trekken hun eigen roeimachines. Ik heb de opleiding in roeien sinds ik 10 was en hebben gedaan bijna elke vorm van roeien oefening die u zich voorstellen van roeiers tot roeiers-by-voorbijgangers en roeimachines.

Onze openingstijden

  • Maandag: 06:00 - 16:30
  • Dinsdag: 08:15 - 16:30
  • Woensdag: 08:45 - 17:45
  • Donderdag: 06:00 - 19:00
  • Vrijdag: 06:00 - 17:30
  • Zondag: 08:30 - 17:45