Terwijl ik test

Te vaak komen mensen naar roeimachines met de indruk dat ze er gewoon zijn voor "show and tell" of dat de fabrikant niet naar het hele plaatje kijkt. Naar onze mening zijn roeimachines geen speelgoed, maar gereedschappen om betere resultaten te behalen. Het beste deel van roeimachines is de gebruikersinterface die u helpt uit uw comfortzone te komen en de gewenste resultaten te bereiken, en roeimachines vormen de kern van dat alles. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe machine, willen we dat u de tijd neemt om uw model te leren kennen. We hopen dat deze blog u zal helpen beslissen over een roeimachine met alle details die u nodig hebt om de beslissing te nemen over het al dan niet kopen.

Dankzij ons testlaboratorium is ons werk vertaald in het Nederlands en in het bijzonder door het Nederlandse tijdschrift De Tijd. We krijgen ook veel interesse in het onderwerp roeimachines in Europa.

Hier zijn we met een kleine testgroep die onze testengineer en de fabrikant omvat. De groep stond op het punt onze nieuwe roeimachine te testen. Ze testten het voor een paar uur, alvorens te beslissen om weg te lopen en een kijkje nemen op de volgende machine in lijn. Ik laat het aan u over om te beslissen of uw specifieke machine een goede kandidaat is voor deze test. De test begon met de machine in het midden. De machine zal worden gebruikt voor het testen van de gewichtsverdeling. Ik zal ook de controle gewichtsverdeling en de twee controlepunten te testen.

Op het eerste gezicht laten onze tests zien dat een meerderheid van onze roeimachines aan de hogere kant van hun nominale prestaties zit. Wanneer we ze echter testen op een nauwkeurig meetplatform, kunnen we geen significante verschillen detecteren tussen onze gecertificeerde roeimachines en die van de gemiddelde gebruiker.

De verschillen in prestaties tussen roeimachines worden vaak toegeschreven aan de fabrikant, niet aan de gebruiker. Het belangrijkste is dat de fabrikant wijzigingen moet aanbrengen, zoals nieuwe componenten, nieuw ontwerp of nieuwe productieprocessen, als ze de afgelopen 10-20 jaar prestatieverbeteringen hopen aan te bieden. Met dit alles in het achterhoofd, zijn we ervan overtuigd dat onze roeimachines nog steeds op het snijvlak van prestatie- en prestatieverbeteringen zijn. Voor degenen die op zoek zijn naar de allerbeste prestaties uit hun roeimachines, zijn onze experts van Mees's Lab er om onbevooroordeeld advies te geven. Voor meer informatie over onze test- en testplatforms u terecht op de mees's Lab site.

Dus we vertellen je precies waar we het over hebben. Wat? Wil je niet langer dan 5 minuten in onze onderzoekslaboratoria doorbrengen? Dus je moet wachten op je volgende bestelling. Of je je eigen bestellen.

Wij zijn een gevestigde roeiapparatuur leverancier die onze apparatuur online verkoopt, en ons personeel is opgeleid om ervoor te zorgen dat u een goede ervaring met uw bestelling. Onze prijzen zijn gebaseerd op wat u waarschijnlijk betaalt voor een nieuwe roeimachine. Wij willen dat u de best mogelijke keuze heeft. Dus wanneer u uw volgende roeimachine koopt, zult u kunnen zien dat u een goed gebouwd, betrouwbaar, hoogwaardig product krijgt. Het zal goed worden beschermd en onderhouden op de meest moderne en professionele manier. En, voor het grootste deel, zal het onder 24-uurs, 7-dagen-per-week onderhoud diensten. Als u op zoek bent naar de meest geavanceerde roeimachine in de markt, moet u niet verder kijken dan Los FM Radio.